Blog

Recept:
1 hrnček trstinového cukru
2 hrnčeky šípkovej múky
1 hrnček zahusteného mlieka
1/2 hrnčeka roztopeného masla
4ks vajec
3ks huršiek
1 balenie vanilkového cukru
1 balenie kypriaceho prášku do pečiva
maslo na vymastenie 28 cm plechu

Postup:
Bielka vyšľaháme do hustej peny, v druhej väčšej miske vymiešame žĺtka s trstinovým cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme polovicu ingrediencií zo zoznamu šípkovú múku, vyšľahané bielka, zahustené mlieko, kypriaci prášok, roztopené maslo dobre premiešame a pridáme ďalšiu polovicu surovín.
Do vymasteného plechu vlejeme cesto, poukladáme na kocky nakrájané hrušky vložíme do rúry piecť na 20 minút 200°C.
Dobrú chuť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed