Popis
Bio špaldová múka polohrubá sa používa ako zdravšia náhrada klasickej pšeničnej múky. Je vhodná na prípravu palaciniek, na pečenie, na prípravu cestovín a zahustenie pokrmov.
Použitie a príprava
Bio špaldová múka biela polohrubá je surovina vhodná na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov.
Výživové hodnoty na 100g
Zloženie
Podiel v konečnom produkte Alergény |
100% zomleté zrno bio pšenice špaldy
100% obsahuje lepok |
Energetická hodnota | 1412 kJ / 334 kcal |
Tuky
z toho nasýtené mastné kyseliny |
2,3 g
0,5 g |
Sacharidy
z toho cukry |
62 g
3 g |
Vláknina | – |
Bielkoviny | 13 g |
Soľ | ‹0,01 g |
Skladovanie
Skladovať na suchom a tmavom mieste